Dirk Deschrijver

Een woordje over mij

Als tiener zette ik mijn eerste stappen in de fotografie met een eenvoudig toestel en zonder veel technische kennis, maar de interesse was gewekt.

Na mijn studies, kocht ik mijn eerste spiegelreflex en in mijn zoektocht naar een fotoclub kwam ik eerder toevallig bij SAB terecht. Na ongeveer 20 jaar heb ik fotoklub SAB verlaten en ben dan enkele jaren club-loos geweest tot ik me aansloot bij De Korrel.

Toen ik begon met fotografie, was het nog wat aftasten welk aspect van de fotografie me het best lag en zo kwam ik uit bij modelfotografie.Wat me hierin vooral aanspreekt is het uitwerken van ideeën, welk model? welke stijl? studio of locatie? enz.Naast het fotograferen is ook het sociaal aspect zeer belangrijk bij modelfotografie, je leert veel mensen kennen, modellen, visagistes, andere fotografen. Sommigen zie je slechts één keer, anderen worden vrienden voor het leven.

Hoewel ik hoofdzakelijk aan modelfotografie doe, hou ik er van om af en toe uitstapjes te maken naar de andere genres van de fotografie zoals natuur of architectuur.


Dirk Deschrijver

https://www.instagram.com/deschrijverdirk/

Dirk Deschrijver (@deschrijverdirk) • Instagram photos and videos

852 Followers, 2,196 Following, 113 Posts - See Instagram photos and videos from Dirk Deschrijver (@deschrijverdirk)