Onze club bestaat uit enthousiaste, creatieve amateurfotografen die met deze site hun foto´s willen laten zien aan het grote publiek. Onder onze leden zijn er nog die volledig analoog werken. De meeste onder ons, werken echter digitaal, maar in onze club vind je ook een aantal adepten van oude fototechnieken zoals gomdruk, cyanotypie, bromoil, pinhole-camera, panoramische fotografie, ... . Eén van hen bouwt zelfs z'n eigen fototoestellen!

Om de 2 weken houden we een clubavond, waar onze leden elkaar advies geven en de technische kant van de (digitale) fotografie uit de doeken doen. Af en toe wordt een lezing voorzien door een gastspreker, die zijn strepen in de fotografische wereld reeds heeft verdiend. We houden wedstrijden binnen de eigen club, waar ieder lid actief deelneemt aan de beoordeling, maar nemen ook deel aan wedstrijden buiten de club. We trachten ook regelmatig een uitstap te plannen. Kortom, er is vanalles te doen bij fotoclub de Korrel!

Begint het te kriebelen, aarzel dan niet langer en kom eens langs op één van de clubavonden. Alle info hierover vinden jullie op onze website of stuur een mail naar info@fotoclubdekorrel.be

Het bestuur.