“Fotoclub De Korrel", dat is passie voor fotografie. Natuurfotografie, portretten, straatfotografie of abstractere onderwerpen: de enthousiaste mannen en vrouwen van De Korrel draaien er hun hand niet voor om. Iedere twee weken komen ze samen om hun werk aan elkaar te laten zien en om van elkaar te leren. De Korrel staat open voor doorgewinterde fotografen, maar zeker ook voor fotografen die nog aan het verkennen zijn waar hun goesting ligt.

Iedere twee weken heeft De Korrel een clubavond. Regelmatig zijn er dan interne wedstrijden waar we elkaars werk bekijken. Tijdens sommige wedstrijden worden de foto’s digitaal getoond, bij andere wedstrijden bekijken we foto-afdrukken. Soms zijn het thema-wedstrijden, of bijvoorbeeld zwart-wit. Op andere bijeenkomsten nodigen we een gastspreker uit.

Ben je geïnteresseerd? Je bent altijd welkom om eens een clubavond vrijblijvend te bezoeken en ons te bestoken met al je vragen. Als je daarna besluit om lid te worden, dan vragen we een bescheiden jaarlijkse bijdrage van 30 euro.

Uitslag van de wedstrijd tijdens onze laatste tentoonstelling

Jullie hebben gekozen, hier zijn de 3 winnaars van iedere kategorie "monochroom" en "kleur".

Dank U voor jullie deelneming, proficiat aan de fotografen.

Alt text